Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 22001-z

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
In vintage stijl gemaakte Berdita 22001-z zwarte stevig vormende step-in heeft een haak en oog zijsluiting, die in 2 standen verstelbaar is. Het romantisch kanten paneel aan de voorzijde is niet rekkend, waardoor de buik mooi glad gevormd wordt. En dan is de step-in aan de zijkanten en doorlopend langs de rug van dubbele stretch stof gemaakt, waardoor het lichaam vorm en steun krijgt. Deze step-in heeft 4 metalen jarretels.
Berdita 22001-z step-in
Berdita 22001-z
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 37.50 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL