Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 22001-b

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze prachtige beige klassieke step-in 22001-b van Berdita heeft een romantisch bloemen kanten middenvoor paneel. Omdat deze buik pas niet rekt, maakt het je buik mooi plat en glad. Deze Berdita 22001-b step-in heeft aan de zijkanten en doorlopend langs de rug een strook van dubbele stretch stof, met als resultaat dat deze step-in je stevig steunt en vormt. Voor meer gemak heeft deze step-in een haken en ogen zij sluiting die in 2 standen instelbaar is. De step-in heeft 4 metalen jarretels.
Berdita 22001-b step-in
Berdita 22001-b
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
beige
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 37.50 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL