Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 20801-w

string

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze witte Berdita 20801 string heeft een gladde en zachte aanvoelende stretch middenvoor pas. Op de heupen is deze string voorzien van prachtig stretch bloemenkant. Deze string past perfect bij elke outfit en speciaal goed te combineren bij de andere artikelen uit de Berdita lijn. Deze comfortabele string is stijlvol, romantisch en geeft je een vrouwelijke uitstraling.
Berdita 20801-w string
Berdita 20801-w
string
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 9.95 
Ons assortiment slips betaat eigenlijk uit 2 delen. Figuur corrigerende slips en pantybroekjes, oftewel shapewear. En slipjes en strings die bij BH's en gordeltjes horen zodat je een leuk lingerie setje kunt samen stellen.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL