Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 15126

longline beugel bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze klassieke Berdita longline bh is een zeer romantische flatteuze, beugel beha verwerkt met niet rekkende kant in de cups en voorpas. De bh sluit aan de achterkant met haak en oog sluiting en is in 3 standen verstelbaar. De bh heeft 2 zij baleinen en breed elastiek in de taille, waardoor de bh perfect blijft zitten. Deze bh geeft steun en zorgt voor een glad silhouet. Er is ook een bijpassende step-in, jarretelgordel en slip verkrijgbaar.samenstelling: 90% Polyamide, 10% elasthan.
Berdita 15126 longline beugel bh
Berdita 15126
longline beugel bh
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 41.50 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL