Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 15126-b

longline beugel bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze romantische beige Berdita longline bh is een zeer flatteuze beugel bh met niet rekkende kant in de cups en middenvoor pas. De Berdita 15126-b longline beugel bh geeft veel comfort door het gekozen materiaal en pasvorm, wat Berdita lingerie zo speciaal maakt. De cup bestaat uit drie delen, het onderste deel van de cup is van effen satijn stof gemaakt, de bovenste deel van de cup is van niet rekkend kant gemaakt en dan heeft de cup een satijnen zij band die van de onderkant naar de bovenkant van de cup loopt. Deze niet rekkende cup en zij band tezamen geven de borst extra ondersteuning en de zij band duwt de borst naar voren, waardoor de vorm van de borst zeer flatterend en elegante wordt door deze perfecte pasvorm. Deze corrigerende bh sluit aan de achterkant met haak en oog sluiting en is in 3 standen verstelbaar. De bh heeft 2 flexibele zij baleinen en breed elastiek in de taille, waardoor de bh perfect blijft zitten en niet omhoog kan rollen. Deze bh geeft steun en zorgt voor een glad silhouet. Samenstelling: 90% polyamide, 10% elastaan.
Berdita 15126-b longline beugel bh
Berdita 15126-b
longline beugel bh
verkrijgbaar in de kleuren:
beige
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 41.50 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL