Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 11375

balconette beugel bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze verstevigde bh kan op vele manieren gedragen worden, zowel met bandjes als strapless. Doordat deze bh onder de arm een balein heeft, blijft de bh perfect zitten. Tevens zitten er zakjes in de cup genaaid en wordt er een schuimrubber vulling bijgeleverd, zodat deze bh ook als een push up bh gedragen kan worden. Dus deze multifunctionele bh is als balconette bh, strapless bh, halter bh en als push up bh te dragen, hierdoor is het voor onder alle kledingstukken de oplossing.
Berdita 11375 balconette beugel bh
Berdita 11375
balconette beugel bh
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 34.95 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL