Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 10799-r

beugelbeha

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze klassieke helder rode beugel bh Berdita 10799-r is ontworpen door Berdita lingerie. De lingerie van Berdita staat bekend om de grote comfort en kwaliteit. Zo ook deze bh van Berdita, de grote comfort zit bij deze bh niet alleen in het materiaal maar ook met name in de pasvorm. Zo heeft deze beugel bh aan de buitenkant van de zachte cup een band, die ervoor zorgt dat de borst extra steun krijgt en mooi naar voren wordt geduwd. De bh heeft romantisch stretch bloemenkant aan de bovenkant van de cup en middenvoor. Als laatste heeft deze rode bh als afwerkingsdetail een lief rood strikje middenvoor. Samenstelling: 80% polyamide, 10% elastaan, 10% katoen.
Berdita 10799-r beugelbeha
Berdita 10799-r
beugelbeha
verkrijgbaar in de kleuren:
rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 32.95 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL