Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 10799-b

beugelbeha

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Berdita 10799-b is een beige kleurige klassieke beugel beha. De cup bestaat uit drie delen, de onderste deel van de cup is van effen stretchstof gemaakt, de bovenste deel is van stretch kant en dan heeft de cup een zij band die van de onderkant naar de bovenkant van de cup loopt. Deze band geeft de borst steun en duwt de borst naar voren. Dit zorgt voor een flatterende vorm van de borst. De fijne kant details en een sierlijke strik middenvoor maken de bh zeer elegant. Samenstelling: 80% polyamide, 10% elastaan, 10% katoen.
Berdita 10799-b beugelbeha
Berdita 10799-b
beugelbeha
verkrijgbaar in de kleuren:
beige
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 32.95 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL