Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Berdita 10126-z

beugelbeha

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Berdita 10126-z klassieke zwarte beugel bh geeft veel comfort door het gekozen materiaal en pasvorm, waar Berdita lingerie ook bekend om staat. De niet rekkende cup bestaat uit drie delen, het onderste deel van de cup is van effen stof gemaakt, de bovenste deel van de cup is van niet rekkend kant gemaakt en dan heeft de cup een zij band die van de onderkant naar de bovenkant van de cup loopt. Deze band en de niet rekkende cup tezamen geven de borst extra ondersteuning en de band duwt de borst naar voren, waardoor een zeer flatterend en elegante vorm aan de borst gegeven wordt door de perfecte pasvorm.Samenstelling: 90% polyamide, 10% elastaan
Berdita 10126-z beugelbeha
Berdita 10126-z
beugelbeha
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 27.95 




BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Klassieke lingerie van Berdita. BH's en corseletten speciaal voor grote maten. En als Engelse fabriekant hebben ze natuurlijk ook step-ins en jarretelgordeltjes want in Engeland zijn de jarretel en step-in nooit weg geweest. Kenmerkend voor de lingerie van Berdita zijn de begrippen comfort en kwaliteit. En natuurlijk het grote bereik in maten, BH's bijvoorbeeld zijn verkrijbaar van 65-A tot 95-E en corseletten zijn er tot maat 120-E.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL