Mioki Lingerie  

What Katie Did L6074

jarretelgordel

home   MIOKI, jouw lingerie !  
maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze smalle Gwendoline jarretelgordel van What Katie Did is 9 cm hoog. Het kanten buikdeel van deze gordel heeft een licht perzik kleurige onder stof, dat accentueert het mooie kant. Deze What Katie Did gordel heeft 6 verstelbare metalen jarretels en een verstelbare midden achtersluiting. Er zijn ook een bijpassende slip, cone bh en panty slip verkrijgbaar om de set compleet te maken.
What Katie Did L6074 jarretelgordel
dit model is niet meer leverbaar
Gewoon een erg mooi en elegant jarretel gordeltje.

We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL