Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL007-pin-up

hoge taille step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze vrolijke kleurrijke hoge taille step-in met pin-up afbeeldingen geeft je door het versterkte voorpaneel een mooi gladde silhouet. Revival Lingerie RL007-pin-up hoge step-in is van stevig corrigerend satijn stretch stof gemaakt. Deze vrolijke en kleurrijke step-in is helemaal vol bedrukt met pin-up afbeeldingen, die je ook zag op het tijdschrift omslagen in de jaren veertig en vijftig, waardoor hij zo leuk kleurrijk is. Om een mooie platte buik te krijgen zijn er in de voorkant 2 gekruiste banden in gestikt met zwart sierstiksel en het buikdeel is van dubbele stretch stof gemaakt. Dit zorgt er mede voor dat je mooi gestroomlijnd wordt. Als finishing Touch zit er middenvoor een lief zwart satijnen strikje. Deze pin-up hoge step-in heeft 6 zwarte verstelbare jarretelbanden met metalen jarretels en is in Engeland gemaakt. Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastaan
Revival Lingerie RL007-pin-up hoge taille step-in
Revival Lingerie RL007-pin-up
hoge taille step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-multi
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 43.95 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL