Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 9051

pantylet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze pantylet is extra sterk corrigerend en ondersteunend en heeft 4 afneembare jarretels. Dit is tevens het best verkochte Rago pantylet. Door de in gestikte contourbanden wordt de taille, heupen en billen mooi gevormd en door de niet rekkende buikpas wordt de buik mooi plat. En natuurlijk heeft het een verstelbare ondersluiting.
Rago Shapewear 9051 pantylet
Rago Shapewear 9051
pantylet
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 79.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL