Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6269

capri legging

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze capri legging is zeer sterk corrigerend en maakt je mooi glad en gestroomlijnd. De in gestikte contour banden vormen en steunen de taille, heupen, rug en de billen. Het niet rekkende buikdeel zorgt voor een mooi platte buik. De exclusieve split opening in het kruisje zorgt voor zeer veel gemak voor als je naar het toilet gaat. De antislip kanten onderkant voorkomt oprollen en insnoeren van de benen.
Rago Shapewear 6269 capri legging
Rago Shapewear 6269
capri legging
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 59.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL