Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Fraulein Annie BA3

torselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Torselet uit de serie Falling in Love van fräulen Annie met beeldschoon kant heeft een lage rug. Doordat het torselet baleinen heeft is dit torselet ook zonder bandjes en/of zonder jarretels te dragen. Het blijft door de baleinen goed op zijn plaats zitten. Het torselet is gemaakt van zacht parel grijs satijn en is afgezet met delicaat ivoor kleurig kant. De schouderbandjes zijn op verschillende manieren te dragen. Daardoor is dit ideaal voor speciale gelegenheden. Het torselet heeft gevoerde cups, baleinen zowel aan de voor als aan de achterzijde. Een breed silicone elastiek aan de rugzijde houd alles perfect op zijn plaats, zeer belangrijk als je het strapless wilt gaan dragen.
Fraulein Annie BA3 torselet
Fraulein Annie BA3
torselet
verkrijgbaar in de kleuren:
grijs-ivoor
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 95.95 
Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Als eerste in Nederland presenteert Mioki Lingerie de collectie van Fräulein Annie. Glamour lingerie die corrigerend, flatterend en stijlvol is. Zij weet dat geen vrouw hetzelfde is en maakt voor ieder figuur passende lingerie in een tijdloze stijl, voor alle leeftijden en in mooie kleuren combinaties.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL